Voorjaarsactie 2017: 6 maanden sporten voor € 1,- per dag

Wil je graag sporten en heb je nog een laatste extra zetje nodig? Maak dan gebruik van de voorjaarsactie 2017 van HealthTime. Voor slechts € 1,- per dag kun je zes maanden lang onbeperkt gebruik maken van zowel de vrije fitness als van alle groepstrainingen. Onze instructeurs begeleiden je persoonlijk, zodat je met een speciaal voor jou op maat gemaakt trainingsprogramma aan de slag kunt. Elke zes weken pas je samen met jouw instructeur je trainingsprogramma aan, zodat je elke keer weer een nieuwe trainingsimpuls krijgt. Pak deze kans en bel of kom langs voor een afspraak. We laten je graag persoonlijk alle mogelijkheden zien en beantwoorden alle vragen.


Sportieve afvalrace

Van 24 april tot en met 3 juni 2017 kun je bij HealthTime deelnemen aan de sportieve afvalrace! Met behulp van heldere voedingsadviezen van onze diëtiste en een speciaal persoonlijk trainingsprogramma werk je samen met ons toe naar je ideale streefgewicht. Wie op 3 juni het meeste gewicht is kwijtgeraakt, kan uiteraard rekenen op een mooie prijs! Alhoewel die natuurlijk nooit kan tippen aan de mooiste beloning van de race, je nieuwe uiterlijk.


De HealthTime  – Beweegweek

Van 1 tot en met 6 mei organiseert HealthTime in samenwerking met FysioExpert een Beweegweek en Gezondheidsweek. Tijdens deze week kunnen leden, ex-leden en nieuwe leden uitgebreid gratis kennismaken met  tal van nieuwe trainingsvormen. Tevens kun jij aanwezig zijn bij voorlichtingsbijeenkomsten over bijv. sport en voeding, artrose, chronische klachten en stressmanagement. Jij kunt ook deelnemen aan een cardio-challenge, een VOORJAARS FIT-test,  een loopanalysetest op de C-Mill of een voedingsadviesgesprek.  Noteer deze week alvast in je agenda en maak tijd vrij om deel te nemen aan alle extra’s die wij jou bieden. Vanaf begin april staat het volledige programma vermeld op de website.


Het HealthTime Fit-STAP plan

Met het HealthTime Fit–STAP plan willen wij jou dit jaar gedurende de komende zomerperiode stimuleren om samen met HealthTime fit en slank de zomer door te komen. Je ontvangt, vanaf 1 juni, bij deelname een Fit–STAP plan kaart, waarop je ieder trainingsbezoek registreert. Na iedere tiende training lever je de volle kaart in en ontvang je een leuke fitness gadget. Deze actie gaat tegelijk van start met de zomeractie, vanaf 1 juni.


Onze zomeractie van 2017  – “Twee is drie” –

Trainen is leuker als je dat samen doet. Naast onze nieuwe groepstrainingen, die je hopelijk heel veel trainingsplezier en gezelligheid opleveren, bieden wij jou de gelegenheid om gedurende de periode 1 juni tot 1 september een introducé(é) mee te nemen. Hij of zij kan ter kennismaking, gebruik maken van een gratis proefweek. Na deze proefweek kan jouw introduce(é) vervolgens drie maanden onbeperkt gebruik maken van alle trainingsfaciliteiten (dus ook de groepstrainingen) voor de prijs van twee maanden. (€ 80,-) Als jouw introducé(é) na deze periode besluit om voor tenminste 6 maanden lid te worden van HealthTime, ontvang jij als beloning bovendien gratis een paar ASICS indoor trainingsschoenen of een maand gratis abonnement.


Nieuw: elke maandagavond buitentrainingen, hardlooptraining en BOOT-camp

Houd je van bewegen in de buitenlucht en een gezonde portie gezelligheid? Dan heeft HealthTime de perfecte training voor je! In de komende maanden kun je elke maandagavond van 18.00 tot 19.00 uur met Maaike op weg voor een inspirerende hardlooptraining. Met Cheryl kun je van 19.00 – 20.00 uur pad voor een uitdagende BOOT-camp training. Meld je aan en doe een keer gratis mee.