Groepslessen

Sport u graag in groepsverband?

En wilt u graag uitgedaagd worden door een trainer die voor de groep staat?

Door het diverse aanbod aan groepslessen is er altijd een les voor u! Laat u meenemen door de ervaren trainer binnen de les en ga met een voldaan gevoel naar huis. Van Boksen en HIIT tot Yoga en Relax & Breathe.

Met het groepslessen abonnement kunt u onbeperkt mee doen aan de HealthTime groepslessen

Wilt u naast de groepslessen ook fitnessen? Neem dan een combi-abonnement en ervaar de vrijheid van het vrije fitness en de motiverende groepslessen!

Bekijk al onze abonnementen

2 jaar

€31,-

per maand

1 jaar

€35,-

per maand

6 maanden

€37,-

per maand

1 maand

€41,-

per maand

FysioFitness:

Daarnaast kunt u onder begeleiding van de instructeurs van HealthTime wekelijks met een kleine groep een circuittraining volgen. Hiervoor zijn speciale abonnementen beschikbaar. Deze FysioFitness trainingen zijn een perfecte manier voor (ex-) patiënten van FysioExpert en voor geïnteresseerde sporters van HealthTime om onder begeleiding en met plezier verder te werken aan je conditie of herstel na een blessure of revalidatie.

Zie ons groepslessenrooster voor de exacte tijden van onze FysioFitness lessen.

NeuroBoksen:

“ Neuro boksen” is een nieuwe trainingsvorm voor mensen met neurologische aandoeningen zoals M. Parkinson, MS en CVA.
Verschillende studies tonen aan dat boksen de plasticiteit van het brein verbeterd, neurologische symptomen verminderd en de fysieke achteruitgang kan vertragen.

De training bestaat uit kracht, uithoudingsvermogen, balans, dubbeltaken en natuurlijk bokstraining onder begeleiding van een fysiotherapeut (gespecialiseerd in neurologie) en bokstrainer!Heeft u of kent u cliënten die hier graag een keertje vrijblijvend aan mee willen doen?

Neem vrijblijvend contact met ons.
Bewegen moet leuk zijn!

Zie ons groepslessenrooster voor de exacte tijden van het NeuroBoksen.

HIIT

Op hoge intensiteit trainen op geleide van uw hartslag? Dan is HIIT (High Intensity Interval Training) misschien iets voor u? Onder leiding van een ervaren trainer, met hartslagbanden om, gaat u de uitdaging aan. De trainer heeft continue zicht op de hartslagen van alle sporters in de groep, zo motiveert de trainer degene die met de hartslag iets over hebben NET iets meer.

  • dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur
  • donderdag van 19.30 tot 20.30 uur

Zie ons groepslessenrooster voor de exacte tijden van onze HIIT-lessen.

Fysio inloopspreekuur

Als lid van HealthTime kunt u gratis gebruik maken van het fysio inloopspreekuur. De fysiotherapeut is wekelijks beschikbaar om iedereen te voorzien van een goed advies als er een kleine blessure aanwezig is. Reserveer uw plekje bij een van de trainers of kom langs bij de balie van FysioExpert.

Woensdag

18:00 – 18:45

Vrijdag

09:00 – 09:45

Diëtiste inloopspreekuur

Traint u fanatiek maar weet u niet zeker of uw voedingspatroon hierbij past? Of heeft u een vraag over voeding? Als lid van HealthTime kunt u gratis gebruik maken van het inloopspreekuur van de diëtiste van FocusVoeding.

Stuur een mailtje naar irene@focusvoeding om een GRATIS afspraak te maken

2e donderdag van de maand

17:30 – 18:00

4e donderdag van de maand

17:30 – 18:00

Wat onze klanten zeggen

Het personeel heeft een scherp, corrigerend oog. De trainers hebben mij geleerd om zelfstandig te trainen. Op het moment dat ik toch weer in een oud patroon verval, en dus verkeerd beweeg, zijn ze er als de kippen bij!

review healthtime tevreden sporter klant man pulley seated row

Henk

De sfeer bij HealthTime is ontzettend fijn! Ik train samen met fanatieke leeftijdsgenoten en de trainers zorgen ervoor dat ik steeds veilig en doelgericht blijf sporten.

review healthtime tevreden sporter klant leg extension vrouw

Ineke

Vakkundige, motiverende en gepaste begeleiding door enthousiaste en zeer aardige medewerkers!

review healthtime tevreden sporter klant man squat

Nic

Het eerste wat mij opviel was dat de trainers jou bij naam kennen. Persoonlijke benadering staat ook bovenaan de pluspunten! Ook luisteren de trainers goed naar jouw doelen en hebben ze kennis van de mogelijkheden bij eventuele beperkingen m.b.t. bewegen.

Ingrid via Facebook