Groepsrooster

Vanaf 1 juli 2019 is het reguliere lesrooster voor de groepslessen vernieuwd en aangepast voor het jaar. Er is onder ander een extra yoga-, pilates- en HIIT-les toegevoegd! De exacte tijden van de lessen vind je hier.

Ook kun je als lid van HealthTime gratis gebruik maken van het fysio inloopspreekuur van FysioExpert. Johan is wekelijks beschikbaar om jullie te voorzien van een goed advies  als er een kleine blessure aanwezig is. Het spreekuur wordt aangeboden op:

  • woensdag van 18.00 tot 18.45 uur
  • vrijdag van 09.00 tot 10.45 uur

Voor dit spreekuur kan je het beste even een afspraak maken bij één van de trainers zodat je plekje gegarandeerd is.

Daarnaast kun je onder begeleiding van de instructeurs van HealthTime wekelijks met een kleine groep een circuittraining volgen. Hiervoor zijn speciale abonnementen beschikbaar. Deze FysioFitness trainingen zijn een perfecte manier voor (ex-) patiënten van FysioExpert en voor geïnteresseerde sporters van HealthTime om onder begeleiding en met plezier verder te werken aan je conditie of herstel na een blessure of revalidatie. Voor meer informatie, bel of vraag Mark, Cindy of Simon voor uitleg. De exacte tijden van de FysioFitness trainingen vind je terug in het groepstrainingen overzicht.

Downloads

Naam
Groepslessenrooster vanaf 1 september 2019 Download bestand