Sporten met plezier

Leuk, afwisselend en doelgericht trainen, dat is wat onze fitness instructeurs onze leden bieden. Sporten met een lach, af en toe verrast worden door nieuwe trainingsprikkels en een gezonde dosis motivatie leiden ertoe dat jouw trainingsresultaten beter worden. Door onze inspirerende omgeving, de enthousiaste en persoonlijke begeleiding  ga je ervaren dat  jouw trainingsdoelen makkelijker behaald kunnen worden.  Laat dat nu precies zijn wat onze instructeurs nastreven. Of je je nu voorbereidt op een nieuw honkbal-, voetbal- of tennisseizoen, je na je werk even lekker wilt ontspannen in de sportschool of gewoon in het dagelijks leven je conditie wilt verbeteren, het kan allemaal bij HealthTime!

HealthTime is een sport- en beweegcentrum, waar ca. 600 leden wekelijks aan het werk zijn op gebied van fitheid en training. Er is plaats voor iedereen en het maakt juist die afwisseling in trainingspubliek dat heel veel leden zich enorm thuis voelen bij HealthTime. HealthTime onderscheidt zich van alle andere sportscholen door een groot aantal 50-plus leden, die genieten van de extra begeleiding die onze instructeurs bieden. Overdag trainen zij in grote getale bij ons en zorgen voor een heerlijk ontspannen sfeer. ’s Avonds zijn het vooral de jongeren en werkenden die zich bij ons laten inspireren tot grootse trainingsdaden.

Voor je eerste training bij HealthTime neem je onder begeleiding van één van onze instructeurs deel aan een HealthCheck, die de basis vormt voor een trainingsadvies op maat. Ook kun je bij HealthTime in aanvulling op je trainingsprogramma lifestyle- en/of voedingsadvies krijgen van een diëtiste. Ook een gratis consult bij de fysiotherapeut wordt aangeboden, zodat veilig en verantwoord  trainen mogelijk wordt voor iedereen.

Voor de leden die liever in groepsverband trainen, bieden we een uitgebreid aanbod aan groepslessen, zie hiervoor ook het lesrooster op deze website.

HealthTime is gevestigd in een gloednieuw trainingscentrum en maakt gebruik van de nieuwste trainingsmethoden en trainingsapparatuur. Daarnaast wordt veelvuldig samengewerkt met FysioExpert, een landelijk gerenommeerd fysiotherapeutisch behandelcentrum op het gebied van trauma-, orthopedische- en sportrevalidatie. De gespecialiseerde fysiotherapeuten bieden regelmatig en op verzoek hun diensten aan voor leden van HealthTime. Daarnaast is HealthTime aangesloten bij diverse brancheorganisaties, zoals KNGF en NVFS.